Bingotips

Online Bingo Tips en Trucs

Hoewel online bingo een kansspel is, kunt u toch enkele dingen doen om uw winkansen te vergroten. De volgende tips kunnen u helpen met het winnen van online bingo en het vergroten van uw spelplezier.

Gebruik deze aanwijzingen

1. Selecteer de juiste kaarten

Vanwege bijgeloof wisselen de meeste spelers graag van bingokaart. Soms is bijgeloof niet eens nodig. Indien u een bingokaart heeft waarvan u denkt dat u er niet mee wint, kunt u deze bingokaart in te wisselen. Bijgeloof heeft echter niets met het wisselen van bingokaarten te maken. Het bingospel is namelijk gebaseerd op kansberekening. Volgens wiskundeanalist Joseph E. Granville is de wet van de grote aantallen van toepassing op online bingo en worden alle nummers even vaak getrokken tijdens bingo. Dit betekent dat getrokken nummers niet nogmaals getrokken worden. Kies daarom bingokaarten uit die niet dezelfde nummers bevatten. Kies tevens bingokaarten uit die niet veel oneven nummers hebben, indien er veel oneven nummers zijn getrokken. Het is een lastige strategie, maar wel een strategie op wiskundige basis.

2. Speel op sites die de beste bonussen aanbieden

Alle online bingo sites zijn weer anders en de één heeft meer te bieden dan andere. Het gaat echter allemaal om het winnen van het spel. Waarom zou u dan niet spelen op bingosites u die de meest aantrekkelijke bingo bonus aanbieden!? De snelste manier om deze bingo aanbieders met de beste bingo bonus vinden is door het zorgvuldig lezen van verschillende reviews over online bingosites die op het internet beschikbaar zijn. Het vinden van de site met de beste aanbiedingen en de beste bonussen zal bijna hetzelfde voelen als de jackpot winnen.

3. Voorkom overvolle spelletjes

De bingospellen met de grootste prijzen hebben natuurlijk ook het meest aantal spelers, wat soms leidt tot overvolle spellen. Vanwege het grote aantal bingokaarten dat in het spel zijn, geldt dan ook de wet van het gemiddelde, die niet in uw voordeel zal zijn. Ook al wint u, de kans is groot dat er ook andere winnaars zijn, wat betekent dat u de prijs met hen moet delen. De beste strategie is daarom om bingo te spelen met relatief weinig spelers. Zodra u zo’n bingospel heeft gevonden, moet u zoveel mogelijk bingokaarten kopen om uw winkans te vergroten. Op deze manier bent u in het voordeel.

4. Maak deel uit van een online bingogemeenschap

Bent u nieuw, dan heeft u de neiging om van de ene naar de andere bingosite te gaan. Dit is  echter niet de beste manier om snel het spel te leren. Als u nieuw bent moet u proberen om lid te worden van een bingogemeenschap. Andere spelers zullen hun ervaringen met u delen; u krijgt gratis kennis toebedeeld.

5. Kies gerenommeerde online bingosites

Wees op uw hoede: er zijn altijd onbetrouwbare bingosites. U moet alleen spelen op de gerenommeerde bingosites. Hoe weet u welke sites betrouwbaar zijn? Door veel reviews over bingosites te lezen. Blijf bij sites die een goede reputatie voor fair-play en snelle uitbetaling hebben. Als u lang genoeg online bingo speelt, zult u uiteindelijk deze sites zelf ontdekken. Uiteraard  hebben wij zorgvuldig een aantal van de beste beschikbare Nederlandse online bingosites  uitgezocht.