online bingo

Online bingo

Wereldwijd worden er twee soorten bingo gespeeld. De verschillen in deze twee varianten zijn te herkennen aan de bingokaart die gebruikt wordt. De ene bingokaart heeft vijf rijen en vijfentwintig nummers en is met name populair in de Verenigde Staten en Canada. De andere bingokaart heeft drie rijen en zevenentwintig nummers en wordt met name gespeeld in Engeland, Australië en Nieuw-Zeeland.

Bingo spelen

Het spelen van bingo is erg eenvoudig en leuk. Bingo kan zelfs bijzonder winstgevend zijn als iemand de kans krijgt om een jackpot te winnen. Daarnaast heeft bingo een sociaal karakter; het is een uitstekende manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Tegenwoordig is dit ook mogelijk wanneer er online bingo wordt gespeeld, dankzij bijvoorbeeld de ingebouwde chat mogelijkheid.

Bingo werd vroeger tijdens de hoogtijdagen met name gespeeld in casino’s, kerken, goksalons en bingohallen. Vandaag de dag wordt bingo veel online gespeeld via diverse bingosites, door mensen over de hele wereld.

Grote aantrekkingskracht van bingo

In het kort is bingo een loterij, waarbij alle spelers één of meerdere bingokaarten kopen om mee te kunnen spelen. Tijdens het spel worden er ballen met nummers getrokken welke worden doorgegeven aan de spelers. Wanneer de cijfers verschijnen, strepen de bingospelers deze door op hun kaarten. Wanneer er online bingo wordt gespeeld wordt dit uiteraard automatisch geregeld. De eerste speler die een rij (horizontaal, verticaal of schuin) vol heeft schreeuwt ‘Bingo!’ om de overige spelers te laten weten dat die het spel gewonnen heeft. De dealer controleert de kaart en stelt vast dat degene bingo heeft. Hierna kan een nieuw bingospel begonnen worden.

De eenvoud, snelheid, spanning en de eventuele winstgevendheid verklaart de grote aantrekkingskracht van bingo. Bij bingo hoeft u namelijk niet strategisch na te denken of kansen te onthouden.

Geniet in je eigen omgeving

Tegenwoordig wordt bingo veel online gespeeld, waardoor je lekker vanuit je eigen omgeving kunt genieten van alle bingo aspecten in de puurste vorm. Dankzij de hedendaagse technologieën kunnen online bingo aanbieders hetzelfde spelplezier aanbieden, zoals je dit ook in het echt zult ondervinden. Daarnaast kun je online profiteren van interessante aanbiedingen en bonussen. Op deze website vindt u de beste Nederlandse bingo aanbieders op een rij, met de beste bingo bonus!