bingospelen

Veilig online bingo spelen

Hoe verleidelijk het ook mag zijn om u aan te melden bij de eerste de beste bingo site die u tegen komt op internet, het is verstandig om even een moment van rust in te lassen en te onderzoeken wat er achter de knipperende plaatjes en reclames zit. Over het algemeen is online bingo een veilig en leuk tijdverdrijf, maar er zijn bepaalde handelingen die spelers kunnen doen om te voorkomen dat zij, hoe zeldzaam het ook is, opgelicht worden.

Legale bingosites

Allereerst dient u er voor te zorgen dat de bingosite die u bezoekt legaal is.  Probeer daarom alleen online bingo te spelen op bingosites die een goede reputatie hebben. Vermijd tevens bingosites die u de hemel op aarde beloven. Lijkt het namelijk te mooi om waar te zijn, dan is het ook te mooi om waar te zijn! Wilt u meer informatie hebben over hoe de reputatie is van een bingosite, bezoek dan gerenommeerde sites die een bingosite objectief beoordeeld. Controleer tevens de Privacy Policy van een site, waar u interesse in heeft om te spelen, voordat u betaalt.

Speel altijd eerst gratis bingo, voordat u uw geld besteed met online bingo spelen. Wellicht nog beter, kijk uit voor bingosites die prijzen voor weinig of niets weggeven. Door eerst gratis te spelen krijgt u een goed beeld van het spel en de bingosite, zonder dat het u geld kost. Wanneer blijkt dat u niet tevreden bent over de site, dan heeft u in ieder geval geen geld verloren.

Vriendelijk klantenservice

Neem ook de klantenservice door. Een efficiënte, makkelijk bereikbare klantenservice is een van de belangrijkste kenmerken van een goede online bingosite en zegt veel over hoe serieus de bingosite de tevredenheid van hun klanten neemt. Door een willekeurige vraag aan de klantenservice te stellen kan de klantenservice getest worden op de manier waarop er geantwoord wordt en hoe lang het duurt voordat er antwoord is gegeven. Zo kunt u zelf oordelen of de klantenservice 24 uur per dag bereikbaar is (en dus makkelijk te bereikbaar) en of u verder bent geholpen met het antwoord.

Wees terughoudend met opgeven van uw persoonsgegevens. Goede bingosites beloven u niet dat zij extra geld op uw rekening bijschrijven, wanneer u ‘alleen maar uw creditcardgegevens aanlevert’. Zorg er daarom voor dat u zich registreert bij een legitieme site en open hier eerst een rekening, voordat u over gaat tot het geven van uw betalingsgegevens. Vergeet niet, credit cardbetaling is een handige optie, maar u kunt ook met zogeheten prepaid-kaarten, Ideal en PayPal betalen.

Bingo leren spelen

Kennis is macht. Leer alles wat u kunt leren over online bingo door het laatste nieuws te lezen. Maak uzelf vertrouwd met (online) bingo en chatroom terminologie en maak kennis met de meest toonaangevende bingosites. Hoe meer u weet, hoe meer u onderlegd bent en hoe meer u profijt heeft van het erkennen van mogelijke oplichting of andere schimmige praktijken.